Farlig veistrekning mørklagt etter kabeltyveri

Publisert

En del av veistrekningen på hovedveien utenfor sentrum av Torrevieja har vært mørklagt etter at tyver for en ukes tid siden dro avgårde med kablene til veibelysningen på stedet. Tyveri av kobberkabler er et kjent problem i Spania som skaper store problemer i drift og vedlikehold av blant annet lysanlegg. Den aktuelle veien, som forbinder Torrevieja med motorveien til Cartagena og veien til Orihuela, er regnet som én av de farligste veistrekningene i kommunen og er merket med skilt som opplyser om økt fare for ulykker. Selskapet som har fått i oppgave å reparere skaden håpet mandag 18. mars at lyset skulle være tilbake melder avisen Información.

En del av veistrekningen på hovedveien utenfor sentrum av Torrevieja har vært mørklagt etter at tyver for en ukes tid siden dro avgårde med kablene til veibelysningen på stedet. Tyveri av kobberkabler er et kjent problem i Spania som skaper store problemer i drift og vedlikehold av blant annet lysanlegg. Den aktuelle veien, som forbinder Torrevieja med motorveien til Cartagena og veien til Orihuela, er regnet som én av de farligste veistrekningene i kommunen og er merket med skilt som opplyser om økt fare for ulykker. Selskapet som har fått i oppgave å reparere skaden håpet mandag 18. mars at lyset skulle være tilbake melder avisen Información. Hver dag passerer i gjennomsnitt rundt 33 000 biler på denne strekningen.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter