Falsk alarm om Corona-virus i Torrevieja

Publisert

Nyheten om at det er funnet Corona-smitte i Torrevieja er falsk.

Det var sykehuset i Torrevieja som først meldte dette i slutten av januar da ett par fra Island viste symptomer som kunne tolkes som smitte. De to islendingene hadde tidligere vært i Kine hvor utbruddet opprinnelig startet. Til tross for at enkelte medier har meldt om det motsatte har de to ikke vært i Wuhan provinsen som er sentrum for spredningen av viruset.

De to var på ferie i Pilar de Horadada, syd for Torrevieja da de ble lagt inn på sykehuset. Etter nærmere undersøkelser har man bekreftet at de to ikke er smittet av det fryktede Corona viruset.

Sykehusledelsen gir sin støtte til turnuslegen som først slo alarm selv om det viste seg å være uten grunn. Ledelsen sier at legen gjorde det han måtte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter