Facebook-gruppe for nordmenn i Torrevieja

Publisert

I regi av SpaniaPosten etableres nå en ny Facebook-gruppe for nordmenn med tilknytning til Torrevieja-området, inkludert Orihuela Costa, Santa Pola osv.

Det blir en arena for alle med både lang og kort fartstid i området kan få sine spørsmål besvart, dele av sin erfaring og få oppdateringer på det som skjer i lokal-området.

– Vi gjør dette etter å ha sett andre grupper i praksis visne bort helt i det de blir oversvømmet av spam og reklame. Det vi tilfører er gode rutiner rundt dette etablert gjennom drift av andre grupper over flere år. Vår rolle er primært å sørge for at gruppen forblir fri for nettopp spam og reklame så det er dialog medlemmene seg i mellom som dominerer, sier redaktør for SpaniaPosten Kim Isaachsen Ammouche.

Blir med i SpaniaPostens Facebook-gruppe “Norsk i Torrevieja”

– I gruppene vi allerede driver filtrerer vi daglig bort ekstremt mye irrelevant innhold/reklame fra eiendomsmeglere, rekrutterings-byråer og alle typer pirat-taxier som flittig poster på slike Facebook grupper. Lar vi det slippe til fritt vil det skape så mye støy at folk slutter å følge gruppen.

Det er medlemmene selv om svarer hverandre med gode tips og deler av sin lokal-kunnskap. De fleste problemer kan løses raskt med et spørsmål i en god Faceboook-gruppe.

– Kjernen i det SpaniaPosten har drevet med, i nå over 20 år, er å gjøre folks opphold i Spania enklere og mer interessant. Å tilrettelegge for det samme gjennom sosiale medier er en naturlig supplement til dette.

Samler tusener i eksisterende grupper

Fra før av administrerer SpaniaPosten facebook gruppen Norsk i Spania med nærmere 7.000 medlemmer og Norsk på Costa del Sol som nærmer seg 4.000 medlemmer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: