Facebook-gruppe for nordmenn i Torrevieja

0
4455

I regi av SpaniaPosten etableres nå en ny Facebook-gruppe for nordmenn med tilknytning til Torrevieja-området, inkludert Orihuela Costa, Santa Pola osv.

Det blir en arena for alle med både lang og kort fartstid i området kan få sine spørsmål besvart, dele av sin erfaring og få oppdateringer på det som skjer i lokal-området.

– Vi gjør dette etter å ha sett andre grupper i praksis visne bort helt i det de blir oversvømmet av spam og reklame. Det vi tilfører er gode rutiner rundt dette etablert gjennom drift av andre grupper over flere år. Vår rolle er primært å sørge for at gruppen forblir fri for nettopp spam og reklame så det er dialog medlemmene seg i mellom som dominerer, sier redaktør for SpaniaPosten Kim Isaachsen Ammouche.

Blir med i SpaniaPostens Facebook-gruppe «Norsk i Torrevieja»

– I gruppene vi allerede driver filtrerer vi daglig bort ekstremt mye irrelevant innhold/reklame fra eiendomsmeglere, rekrutterings-byråer og alle typer pirat-taxier som flittig poster på slike Facebook grupper. Lar vi det slippe til fritt vil det skape så mye støy at folk slutter å følge gruppen.

Det er medlemmene selv om svarer hverandre med gode tips og deler av sin lokal-kunnskap. De fleste problemer kan løses raskt med et spørsmål i en god Faceboook-gruppe.

– Kjernen i det SpaniaPosten har drevet med, i nå over 20 år, er å gjøre folks opphold i Spania enklere og mer interessant. Å tilrettelegge for det samme gjennom sosiale medier er en naturlig supplement til dette.

Samler tusener i eksisterende grupper

Fra før av administrerer SpaniaPosten facebook gruppen Norsk i Spania med nærmere 7.000 medlemmer og Norsk på Costa del Sol som nærmer seg 4.000 medlemmer.