Europeiske iranere i passiv protest på torget i Torrevieja

Publisert

Pressemelding 27.06.2009:

Pressemelding 27.06.2009:

Europeiske iranere i passiv protest på torget i Torrevieja. En gruppe iranere bosatt i den sydlige delen av Alicante provinsen samlet seg fredag den 26 Juni mellom 17,30 og 18,30  på torget i Torrevieja for å hylle sine modige landsmenn i Iran samt markere en fredlig protest mot undertrykkelsen i hjemlandet.

De viste plakater skrevet på engelsk, spansk og persisk der de blant annet krever slutt på undertrykkelsen og blodighetene i landet.

Blant annet understreker de viktigheten av ytringsfrihet, gjenvalg, likhet for kvinner og menn og at de ansvarlige for forbrytelsene mot menneskerettighetene blir stilt for retten og dømt. De fleste av deltagerne har spansk, engelsk og skandinavisk statsborgerskap og vil forsøke å gjenta denne protesten neste fredag på samme sted.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: