Etterlyser inngjerding av La Plaza de la Habana

Publisert

Antonio Torres, byråd for PSOE i Torrevieja, ber om at La Plaza de la Habana blir inngjerdet med et ordentlig gjerde. Plassen har per i dag bare et provisorisk metallgjerde, som ikke en gang er kontinuerlig.

Antonio Torres, byråd for PSOE i Torrevieja, ber om at La Plaza de la Habana blir inngjerdet med et ordentlig gjerde. Plassen har per i dag bare et provisorisk metallgjerde, som ikke en gang er kontinuerlig. Dermed er det stor fare for at barna som leker på plassen kan løpe ut i veien, som er svært trafikkert, mener Torres, som også etterlyser flere politimenn på La Plaza de la Habana, for å kontrollere at barna ikke må dele lekeplassen sin med ”fylliker” eller andre tvilsome elementer.      

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter