Etterlot seg regninger for millioner

Publisert

Den nye kommuneledelsen i Torrevieja har etter at de tok over for Partido Popular kommet over ubetalte regninger for over 1,2 millioner euro (ca. 10 millioner kroner). Regningene som går tilbake til 2014 gjelder essensielle tjenester som strømforsyning, søppeltømming og kollektiv transport. Foruten den manglende betalingen er avtalene som er gjort med leverandørene ikke kontraktsfestet og utgiftene ikke budsjettert, skriver avisen Información.

Koalisjonen av Los Verdes, PSOE, Sueña Torrevieja, APTCe og IU som tok over for Partido Popular etter kommunevalget i mai har bestemt at alle de bortgjemte regningene skal betales umiddelbart. Dette handler om viktige kommunale tjenester som strømforsyning, søppeltømming og kollektiv transport som ikke kan stoppe opp, sier ansvarlig for økonomi José Hurtado til avisen.

Hurtado kritiserer den forrige kommuneledelsen og sin forgjenger Joaquín Albaladejo (PP) for ikke å ha gjort jobben sin. At kommunen nå henger etter med sine oppgaver får negative ringvirkninger og påvirker tiden man har på seg til å betale leverandørene. Inntil de formelle vedtakene om oppdrag er gjort kan kommunen ikke betale regningene.

I tillegg til utgiftene på til sammen 1.237.000 euro er det funnet andre regninger for rundt 130.000 euro som heller ikke var betalt. Disse regningene må også betales, men er i motsetning til de andre oppdragene kontraktsfestet og kan derfor ordnes gjennom ekstraordinære vedtak om betaling.

Foto: Rådhuset i Torrevieja.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter