Ekstremvær på utstilling i Torrevieja

Publisert

Ekstremvær er tema for den nye fotoutstillingen «Entre llampos, borias y levantás» i kultursenteret Virgen del Carmen i Torrevieja. Utstillingen åpner fredag 14. mars og inneholder bilder av forskjellige værfenomener slik de kan oppleves på Costa Blanca. Både fotografier tatt av profesjonelle og amatører stilles ut.

På utstillingen, som grunnet fjorårets suksess arrangeres for andre år på rad, vil man også få anledning til å studere observasjonsbilder fra spansk meteorologisk institutt AEMET, grafikk og fakta om naturfenomener. Den informative delen inneholder også historier og reportasjer fra avisene, med eksempler på hvordan Torrevieja-området opp gjennom årene har vært rammet av uvær med alt fra hagl og snø, til storm, regn og flom. Utstillingen er gratis og varer frem til 6. april.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter