Dyremesse i Dolores 4. til 8. August

Publisert

4. til 8. august arrangerer man “Feria de Gandado de Dolores”. Opprinnelig en messe for landbruksdyr er arrangementet nå bredere i det man ønsker seg flere turister til lille Dolores, like nord for Torrevieja mellom Rojales og Elche.

Messen er nå åpenbart inspirert av Andalusiske ferias og med det kan man forvente mye farge og lys på kveldstid når matbodene åpner.

Foruten å trekke flere turister til kommunen er messens formål å vise frem bredden y det dyrehold som finnes i kommunen. Ikke minst de raser som er mer særpregede bland bøndene i Dolores og Vega Baja.

Som del av arrangementet er det oppvisning og konkurranser i dressur av både hunder og hester. Lokalpolitiets hundepatrulje vil også vise frem deres firbeinte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter