Dyremesse i Dolores 4. til 8. August

Publisert

4. til 8. august arrangerer man «Feria de Gandado de Dolores». Opprinnelig en messe for landbruksdyr er arrangementet nå bredere i det man ønsker seg flere turister til lille Dolores, like nord for Torrevieja mellom Rojales og Elche.

Messen er nå åpenbart inspirert av Andalusiske ferias og med det kan man forvente mye farge og lys på kveldstid når matbodene åpner.

Foruten å trekke flere turister til kommunen er messens formål å vise frem bredden y det dyrehold som finnes i kommunen. Ikke minst de raser som er mer særpregede bland bøndene i Dolores og Vega Baja.

Som del av arrangementet er det oppvisning og konkurranser i dressur av både hunder og hester. Lokalpolitiets hundepatrulje vil også vise frem deres firbeinte.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter