Tre druknet siste døgnet på strendene i Guardamar

Publisert

To menn mellom 52 og 55 år, av polsk og britisk opprinnelse, druknet denne fredagen på en strand i Guardamar del Segura etter å ha gått i sjøen for å redde en gruppe badegjester som ikke kunne komme seg opp av vannet.

Kilder til etterforskningen har rapportert at denne hendelsen skjedde rundt middagstid på stranden i La Roqueta på en dag med høye bølger, sterke strømmer og sterk vind i området, selv om det røde flagget ikke flyr fordi livreddertjenesten på strendene i Guardamar starter 15. juni.

Gruppen av badegjester som først ba om hjelp, med voksne og flere barn, klarte til slutt å komme seg opp av vannet, men ikke de to mennene som gikk i sjøen for å hjelpe dem. En tredje voksen mann på 39 år måtte behandles for drukningssymptomer og ble kjørt til sykehuset i Torrevieja. Helsepersonell tok også hånd om to andre personer, en kvinne i 20-årene som var lettere svimmel og engstelig, og en 22 år gammel mann, som også var svimmel og hadde svelget vann. Begge ble fraktet til sykehuset i Torrevieja av to BLS-enheter.

Også i går, rundt klokken 12:00, mottok nød- og koordineringssenteret (CICU) en samtale om at en person druknet også på stranden i Guardamar del Segura. CICU aktiverte en SAMU hvis medisinske personale, ved ankomst, prøvde å gjenopplive en 68 år gammel mann i mer enn en halv time. Det var imidlertid ingen respons, og han ble bekreftet død.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter