Druknet i bassenget på Los Balcones i Torrevieja

Publisert

Moren til Torreviejas byråd for sosial velferd druknet i svømmebassenget hjemme. Helsepersonell forsøkte uten hell å gjenopplive den 72 år gamle kvinnen.

Tragisk hendelse i urbanisasjonen Los Balcones i Torrevieja. En kvinne druknet i svømmebassenget i sitt eget hjem. Informasjons- og koordineringssenteret for nødsituasjoner (CICU) ble oppringt kl. 08.45 forrige onsdag og fikk melding om at en kvinne hadde druknet i hagen hjemme i urbanisasjonen i nærheten av saltslettene.

En primærlege og en SAMU-enhet ble sendt til stedet, men rakk ikke frem i tide. Helsevesenet forsøkte uten hell å gjenopplive den 72 år gamle kvinnen, men uten hell. Liket av den omkomne er brakt til et rettsmedisinsk institutt, der det vil bli foretatt en obduksjon i håp om å avdekke årsaken til drukningen.

Utfallet har tynget kommuneledelsen, ettersom den omkomne er moren til den nylig utnevnte rådmannen for sosial velferd, Óscar Ustasun, som overtar denne perioden etter nylig avdøde Tomás Ballester. Medlemmer av kommunestyret fra både den utøvende makten og opposisjonen har allerede uttrykt sine kondolanser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter