Digitale nomader gir nye forretningsmuligheter i Torreveja

Publisert

Det økende antallet mennesker som arbeider online og reiser verden rundt åpner nye muligheter i turistbyen Torrevieja. Rådhuset i kommunen arrangerer en serie foredrag i samarbeid med Universitetet i Alicante og IUIT (Instituto Universitario de Investigaciones Turísticas / Instituttet for undersøkelser og turisme).

Torrevieje har et stort antall ferieboliger og hoteller med mye ledig kapasitet deler av året. Byens gode klima og mange tilbud gjør den til en god destinasjon for de som arbeider over nettet mens de reiser rundt.

Under konferansen vil man drøfte de muligheter denne relativt nye trenden gir for næringslivet i Torrevieja. Blant foreleserne er en rekke ledere og grunnleggere av bedrifter som er fokusert på “telependlere” eller “remote workers”.

Totalt er det åtte foredrag på tilsammen 40 timer. Det koster 120 Euro for de som vil være med. Det første foredraget arrangeres 11. februar.

Mer info og påmelding via Universitetet i Alicante.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter