Det blir 2.200 nye boliger på Cala Mosca

Publisert

Høyesterett i Valencia-regionen (TSJCV) har erklært dommen fra 14. november for rettskraftig. Dommen bekrefter endringen av reguleringsplanen for sektor D-1 Alameda del Mar, bedre kjent som Cala Mosca.

Utbyggeren anslår at de vil kunne søke om de første byggetillatelsene før sommeren og regner med å fullføre utbyggingen av tomten i løpet av året.

Dette gir grønt lys for bygging av mer enn 2200 boliger på den siste kilometeren med uberørt kystlinje i Orihuela. TSJCV avviste allerede i fjor å iverksette forebyggende tiltak for å stanse byutviklingsplanen for Cala Mosca, slik både regjeringen og Cambiemos hadde bedt om i sine klager.

Tidsfrister

Utbyggeren sier at de er i rute med utviklingen av tomten og forventer å ferdigstille den i løpet av 2024. Selskapet anslår at de vil være klare til å søke om de første byggetillatelsene før sommeren.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter