Det blir 2.200 nye boliger på Cala Mosca

Publisert

Høyesterett i Valencia-regionen (TSJCV) har erklært dommen fra 14. november for rettskraftig. Dommen bekrefter endringen av reguleringsplanen for sektor D-1 Alameda del Mar, bedre kjent som Cala Mosca.

Utbyggeren anslår at de vil kunne søke om de første byggetillatelsene før sommeren og regner med å fullføre utbyggingen av tomten i løpet av året.

Dette gir grønt lys for bygging av mer enn 2200 boliger på den siste kilometeren med uberørt kystlinje i Orihuela. TSJCV avviste allerede i fjor å iverksette forebyggende tiltak for å stanse byutviklingsplanen for Cala Mosca, slik både regjeringen og Cambiemos hadde bedt om i sine klager.

Tidsfrister

Utbyggeren sier at de er i rute med utviklingen av tomten og forventer å ferdigstille den i løpet av 2024. Selskapet anslår at de vil være klare til å søke om de første byggetillatelsene før sommeren.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter