Dansk Korbesøk på Costa Blanca den siste uken i mars

Publisert

Det danske sangkor ”Lyngby Kammerkor” kommer på besøk og gir 3 konserter i Torrevieja-området. Koret består av godt 20 dyktige amatørsangere – og Lyngby ligger like utenfor København.

Det danske sangkor ”Lyngby Kammerkor” kommer på besøk og gir 3 konserter i Torrevieja-området. Koret består av godt 20 dyktige amatørsangere – og Lyngby ligger like utenfor København.

Koret har tidligere vært på konsert-reiser til Paris (2008) med konserter på Universitetet, i Den Danske Kirke og i den Svenske Kirke, og til Berlin (2010) med konserter i Berliner Dom og i både Kaiser Wilhelm’s og Kaiser Friedrich’s Gedächtniskirche.

To av korets medlemmer bor her på Costa Blanca i vinterhalvåret og synger også i flere av de lokale kor her. De to sangerene (Tove og Tomas Andgren) har sørget for korets innkvartering i en av urbanisasjonene i Ciudad Quesada. Der er også arrangeret 3 konserter – to av dem sammen med andre kor.

Lyngby Kammerkor opptrer  sammen med det klassiske kor Vivace i San Miguel den 28. mars i Casa Cultura kl. 20.00. Felles avslutningsnummer blir Hallelujah-koret fra Messias.

Den 29. mars opptrer Lyngby Kammerkor sammen med Crescendo International Choir i Palacio de la Musica i Torrevieja kl. 19.30. Felles avslutningsnummer blir en spansk sang, SinTi, samt Europa-hymnen.

Den 30. mars har koret sin egen konsert kl. 15.00 i La Siesta Church (like ved siden av Den Norske Kirke).

Korets program for konsertene i Spania inneholder nordisk, romantisk a cappella-musik av  bl.a.  Edward Grieg, Carl Nielsen og Wilhelm Stenhammar samt noen verk av britiske komponister.

Hele programmet oppføres ved søndags-konserten. Fredag og lørdag blir det et utsnitt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter