Cuba hyller Torrevieja for habanera

Publisert

Cubas kulturdepartement hyller Torrevieja for årelang innsats med spredning av kubansk musikk og kultur. Torrevieja har i over seksti år vært arrangør for den internasjonale habanera-festivalen Certamen Internacional de Habaneras. Et diplom er overrakt byrådet av Cubas ambassadør i Spania som takk for innsatsen og bidraget med å styrke vennskapsbåndene mellom Cuba og Spania.

Overrekkelsen av diplomet for årelang innsats for spredning av kubansk musikk og kultur skjedde i forbindelse med habanera-festivalen for barn og unge som gikk av stabelen i Torrevieja lørdag 21. april. Cubas ambassadør i Spania, Gustavo Machín, roset Torrevieja for å ha holdt habanera-tradisjonen ved like. De over seksti årene med musikkfestival i byen var i følge ambassadøren et uttrykk for det dype vennskapet mellom Cuba og Spania. I juli er det igjen duket den offisielle internasjonale habanera-festivalen Certamen Internacional de Habaneras, den 64. i rekken.

 

For mer om habanera-tradisjonen i Torrevieja, les:

Torreviejas Habaneras

Habanera-festival i Torrevieja

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter