Covid-smitte i Rojales for første gang

Publisert

Det er nå fire personer som har testet positivt. Dette er en gjeng venner/familie som har smittet hverandre i forbindelse med sosial omgang. Ingen av de smittede i Rojales har alså blitt smittet i det offentlige rom.

I følge avisen Vega Baja digital er det første gang siden slutt på “locdown” i Spania at man har påvist et nytt Covid-tilfelle hos noen i Rojales kommune.

Siden pandemien startet har totalt 24 pesoner testet positivt i Rojales kommune. Data fra helse-myndighetene i Alicante viser at det er tre aktive tilfeller i Rojales pr 3. september.

Helsemyndighetene i Rojales minner innbyggerne på at selv om kommunen til nå ikke har vært rammet av Covid-19 må man respektere dagens regler om å bruke maske, holde avstand og vaske hendene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter