Fornyer Casa Tre Toppar i Guardamar

Publisert

Casa Tre Toppar i Guardamar fikk nye eiere 15 oktober. De har allerede rukket å freshe opp innredning og vareutvalg. På nyåret har de planer om utvidelse.

– Vi hadde begynt å tenke på å starte noe selv da Casa Tre Toppar ble til salgs. Siden det allerede hadde et innarbeidet navn og kundekrets syns vi at det var en god begynnelse, forteller Patrik Andersson og Pamira Sahiner som tok over 15. oktober.

Et sted for alle

Vi ser straks at det unge, svenske paret har rukket å sette sitt eget preg på lokalene. Kroken for utlån av bøker og filmer har fått innredning i retro-stil og pastellfarger. Gaveartikler i friske farger er et nytt innslag i vareutvalget i tillegg til tradisjonelt tunnbrød, sild, brunost, ukeblad og aviser.

– Vårt konsept er rett og slett at alle skal trives, unge, eldre, skandinaver og spanjoler, sier de og viser fram den store bougainvillea-buen over inngangen som symboliserer et varmt velkommen.

Casa tre Toppar
Casa tre Toppar i Guardamar

Pamira og Patrik flyttet til Spania for ett og et halvt år siden. De to barna går på spansk skole og hele familien snakker flytende spansk. Patrik har bakgrunn som spenner fra herrekonfeksjon til byggsektoren. Pamira har vært bakkemannskap i SAS, blant annet med ansvar for innsjekking. Siden de kom til Spania har hun jobbet i et norsk firma i Alicante, en jobb hun fremdeles har to dager i uka.

Etter å ha pusset opp den lille kroken i Casa Tre Toppar følte de at de holdt på å vokse ut av lokalene. Da et større lokale på hjørnet ved siden av ble ledig var de ikke sene om å slå til. Nå er Patrik i full gang med å pusse opp og åpningen er satt til 1. februar.

Cafe, bar og butikk

– Tilbakemelding fra både skandinaver og spanjoler er at de ønsker mer av bar og cafe-delen. Det er akkurat det vi ønsker å gjøre, sier Patrik. Det nye lokalet vil få et stort cafe-område med plasser både ute og inne. Solforholdene blir også betraktelig bedre. Menyen vil fremdeles bestå at hjemmelagde «makkar» eller smørbrød, men åpningstidene blir utvidet med en til to kvelder i uken.

– Vi skal ha TV skjermer både inne og ute og fotball- eller sportskveld på lørdager, der vi blant annet vil vise Premier League. En annen dag i uken ønsker vi å ha aktivitetskveld, for eksempel med levende musikk, forteller de. Musikken de spiller til daglig er også en del av konseptet. I stil med retromøblene vil det gå mye i 50- og 60-tallsmusikk. Mange kunder kommer innom for å ta en øl eller kaffe, slappe av og høre på musikken, noe de tror det vil bli mer av i de nye lokalene.

Vareutvalget i butikken blir utvidet, både med matvarer og gaveartikler. Det samme blir utlånsavdelingen for bøker og film, som nå er et av de mest populære tilbudene.

Det unge paret har rukket å få mange spanske venner og ønsker seg et sted der spanjoler og skandinaver blandes.

– Det skal ikke være for den ene eller andre kundekretsen. Vi vil lage et sted der folk trives, rett og slett. Spanjolene kommer allerede og kjøper skandinaviske varer. Akkurat som mange av de faste, skandinaviske kundene, har de gitt signal om at de vil benytte oss mer når vi åpner det nye stedet, avslutter Patrik og Pamira.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter