Cabo Cervera solgt for 11 millioner

Publisert

Hotel Cabo Cervera i Torrevieja er solgt for 11,3 millioner euro. Det store komplekset som ligger rett syd for stranden La Mata i Torrevieja var eid av hotellkjeden Cevasa. Stedet er nå kjøpt opp av Hoteles Poseidón som allerede eier flere andre hoteller på Costa Blanca.

Hotel Cabo Cervera er med sin 186 rom regnet som svært viktig for Torrevieja, en by som tross sin status som ferieby ved Middelhavet har få store hoteller. Hotellet ble bygget på 1980-tallet og var opprinnelig et leilighetshotell som senere ble gjort om til tre stjernes hotell. Det nye navnet på etablissementet er Hotel Playas de Torrevieja. Ledelsen og de ansatte ved hotellet fortsetter i jobben de neste tre årene, skriver avisen Información.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter