Bysykler til Torrevieja

Publisert

Det skal bli enklere å ta seg frem i Torrevieja. Mot en lav årsavgift kan man få tilgang til å hente og returnere sykkel over hele byen. Systemet er vanlig i de fleste spanske byer, også småbyer som Altea har sin ordning for bysykler.

Nylig la Torrevieja kommune frem et forslag om utplassering av bysykler til bruk for byens innbyggere og besøkende. Om initiativet blir realitet kommer blant annet på om man finner plass til sykkelstier, noe sentrum av ikke har i dag. 

Et privat firma skal ha kommet med et tilbud på levering av 3.000 sykler og et ukjent antall sykkelstasjoner på forskjellige steder i byen. Forslaget inngår i arbeidet med kommunens nye plan for turisme (Plan Estratégico de Turismo) og skjer i samarbeid med universitetet i Alicante. En grundig utredning er nødvendig, i det Torreviejas gater i dag ikke er tilrettelagt for sykling. Byen har per dags dato kun tre sykkelstier, alle plassert utenfor sentrum av byen.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter