Bygger 40.000m2 park ved sjømannskirken i Torrevieja

Publisert

Den nye parken vil ligge et steinkast fra den norske sjømannskirken i Torrevieja, i kort avstand for beboere i urbanisasjonene, San Luis-El Chaparral, Limonar og Las Torretas.

Over fire millioner Euro skal investeres i prosjektet som har vært planlagt siden 2015 på det som frem til nå har vært en delvis forlatt og overgrodd tomt. Prosjektet er et av mange som nå ser dagens lys i det man nærmer seg lokalvalget i mai.

Parque La Siesta

Parken vil i stor grad være tilpasset den som vil være aktiv, drive med utendørsaktiviteter og idrett. Det blir flere idretts-anlegg, pump track for sparkesykkel og BMX, picknick-områder, utendørsteater, lekestativer, stativer og leker for hunder, sykkelbane, paddel baner, fotball bane og mye mer.

Parken ligger direkte inntil vannparken Flamingo Agua Park

Torreviejas ordfører, Eduardo Dolon (PP), ville ikke opplyse når arbeidene ved parken vil være ferdige. Men han sier det vil skje innen de 20 månedene som er estimert for prosjektet. Han håper det blir i løpet av neste sommer (2024), men han sier det ikke kan garanteres.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter