Byggearbeider i Ciudad Quesada

Publisert

Rådhuset i Rojales investerer totalt 573 324 euro i ombyggingen av Calle Baja og innkjørselen til Avenida de las Naciones som en del av arbeidene som inngår i rehabiliteringsplanen for Ciudad Quesada.

Arbeidene har en ferdigstillelsesperiode på to og en halv måned og berører et område på 18 402 kvadratmeter offentlig vei, som sammenfaller med den viktigste og mest kjente innkjørselen til området, der Los Arcos-arkaden og El Ancla-rundkjøringen ligger.

Rådmann for arbeider og tjenester, Jesús Martínez, understreker at “arbeidene ikke bare har til hensikt å renovere og forbedre elementene og tjenestene på dette punktet i urbanisasjonen, men også å oppdatere den med hensyn til regelverk og eventuelt innlemme andre nye elementer som ikke var planlagt i begynnelsen for mer enn 40 år siden”. Dette er grunnen til at Martínez beskriver arbeidet som “grunnleggende”, ettersom tiltaksområdet har en spesiell topografisk utforming på grunn av nærheten til hovedinnkjøringen til Ciudad Quesada-utbyggingen fra motorveien AP-7.

Arbeidene omfatter blant annet utskifting av drikkevanns- og avløpsnettet, utvidelse av regnvannsnettet, utbedring av fortau og tilrettelegging for bevegelseshemmede, omlegging av offentlig vei, utskifting og utvidelse av belysningen til LED og direkte tilkobling fra Calle Ancla til CV-905A. På samme måte ferdigstilles sykkelveien i Rojales-området, som på den ene siden skal kobles til den eksisterende sykkelveien i Benijófar-området og på den andre siden til den som går parallelt med CV-905 i retning Torrevieja.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter