Bruktmarked på Zenia Boulevar fremmer bærekraftig mote

Publisert

Fra 25. til 27. mai åpnes en pop-up-butikk i samarbeid med organisasjonen “Help at Home Costa Blanca”, hvor mer enn 2 000 plagg vil få en ny sjanse. Inntektene fra dette bærekraftige og støttende initiativet vil bli brukt til å hjelpe familier i sårbare situasjoner i Orihuela Costa-området.

Zenia Boulevard vil være vertskap for “Re-Nueva Market” fra 25. til 27. mai, en popup-butikk med sikte på å øke bevisstheten om betydningen av bærekraftig mote og sirkulær økonomi. Initiativet gjennomføres i samarbeid med foreningen Help at Home Costa Blanca, som vil være ansvarlig for selve arrangementet.

“Re-Nueva Market” åpner dørene 25. mai i Rincón de la Cultura (Alcampo Gallery), fra 10.00 til 21.00, til 27. mai.

Denne lokale Orihuela Costa-foreningen har allerede en veldedighetsbutikk hvis inntekter brukes til å hjelpe familier i sårbare situasjoner i Orihuela Costa-området. I løpet av de tre dagene popup-butikken er åpen, vil mer enn 2 000 plagg, som ble donert i januar under kampanjen “Re-Nueva tu Armario”, være utstilt og tilgjengelig for kjøp, og dermed fremme den sirkulære økonomien.

Zenia Boulevard, som åpnet i 2012, er det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen. Det ligger i Orihuela Costa, i en strategisk posisjon i omgivelsene, og har mer enn 150 butikker.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter