Brøt seg inn i andres boliger for å leie dem ut

Publisert

Guardia Civil i Torrevieja har arrestert en 38 år gammel mann. Han siktes for en rekke innbrudd i tomme boliger hvor formålet var å leie dem ut.

En av disse mulige leietakerne fattet mistanke da mannen under en «visning» åpnet ytterdøra med et brekkjern. «Eieren» opplyste at han hadde glemt nøklene inne i boligen. Det ble betalt 200 Euro i depositum for å få leie boligen. Leietakeren forsøkte noen dager å få tak på eieren uten noe svar og litt etter litt gikk det opp for han at boligen trolig ikke tilhørte vedkommende.

I et annet tilfelle ble en bolig «leid ut» men leietaker fattet mistanke etter en samtale med portneren for bygget som kunne fortelle at det slett ikke var noen mann som eide den aktuelle leiligheten, det var en kvinne.

38 åringen tiltales for innbrudd og svindel. Han knyttes også til andre tyveri fra boliger og bygeplasser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter