Bowling Open i Torrevieja 16. til 24. september

Publisert

Deltakere fra Norge er allerede meldt på. Så langt omfatter deltakerlisten, i tillegg til spanjoler, atten nasjonaliteter, fem flere enn i 2022: Argentina, Belgia, Bulgaria, Slovakia, USA, Estland, Finland, Frankrike, Nederland, Italia, Malta, Norge, Portugal, Storbritannia, Romania, Sverige, Sveits og Venezuela.

Byråd for idrett i Torrevieja kommune, Diana Box Alonso, opplyser at International Bowling Open “Ciudad de Torrevieja”, som er svært populær blant den voksende massen av nasjonale og internasjonale spillere, arrangeres for ellevte år på rad i Ozone Bowling Torrevieja, mellom 16. og 24. september. I år er det både den mest internasjonale turneringen som arrangeres i Spania og en offisiell turnering i den årlige European Bowling Tour. Samtidig, i samme bowlinghall, arrangeres også en annen turnering for spillere over 50 år, III Torrevieja Senior Open.

Kvalifiseringsfasen i Open Ciudad de Torrevieja avsluttes lørdag 23. september. Formatet er seks kamper som spilles i amerikansk stil, dvs. vekselvis på to baner. Deltakerne kan delta uten begrensning for å forbedre resultatet sitt. Spillerne får et ekstra handicap på 8 pinner per kamp.

Sluttfasen mellom de 32 best plasserte vil foregå hele dagen søndag 24. september, og kulminerer i en konfrontasjonsfase i ett spill mellom de åtte spillerne med høyest poengsum. Spilleren med høyest poengsum til slutt får en sjekk på 3000 euro og en pokal. I år er den totale premiesummen på 13 800 euro. Blant de siste mesterne i Open Ciudad de Torrevieja er tre finner, en spanjol, en nordmann, en venezuelaner og en belgier.

I tillegg til den åpne kategorien, for spillere med et gjennomsnitt på 190 eller mer, har turneringen også to lavere kategorier: Kategori B (gjennomsnitt mellom 189,99 og 170) og kategori C (gjennomsnitt under 170). I tillegg spilles Torrevieja Senior Open for tredje gang på rad, en separat, men samtidig turnering over seks spill for spillere som har fylt 50 år. Finalen spilles fredag 22. september om formiddagen.

Under turneringen vil det alltid være gratis adgang til bowlinghallen. De to siste kvalifiseringsdagene, fredag og lørdag, samt alle finalene streames direkte på YouTube. Ozone Bowling Torrevieja har også en online scoringstjeneste. Du finner lenker til dette på Facebook-profilen til arrangøren Club Euro Bowling Torrevieja (@eurobowlingtorrevieja) og på bowl4u.com/eventos.

Mer enn 70 prosent av påmeldingene til de to turneringene kommer fra utlandet, og det typiske oppholdet på hotell eller i ferieleilighet er på mellom fire og seks netter. For øyeblikket omfatter deltakerlisten, i tillegg til spanjoler, atten nasjonaliteter, fem flere enn i 2022: Argentina, Belgia, Bulgaria, Estland, Finland, Frankrike, Nederland, Italia, Malta, Norge, Portugal, Romania, Slovakia, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA og Venezuela. Turneringen har derfor en betydelig turistverdi for Torrevieja.

Translated with DeepL

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter