Bøter for å bade på rødt i Torrevieja

Publisert

I Torrevievjea øker politiet sitt nærvær og de skriver gjerne ut bøter til de som bader til tross for rødt flagg på stranden. Bare denne måneden har to personer druknet på La Mata stranden, noe som dessverre er ganske vanlig sommermånedene når tilreisende undervurderer farene av bølger og strøm samtidig som de overvurderer sine egen fysiske form.

På dager med større bølger og strøm har mannskaper måtte hente ut flere av vannet. Den tre kilometer lange La Mata stranden er svært åpen og eksponert for hav og vind.

Vanligste årsak ved død er ikke drukning. De fleste som omkommer på stranden får hjerteproblemer som følge av overanstrengelse. Eldre menn er overrepresentert blant de som “drukner” langs spanske strender.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: