Bot for å stjele plass på promenaden

Publisert

Kommunen i Torrevieja skal ha sett seg lei på restauranter og kafeer som brer seg utover og okkuperer plass på offentlige steder. Problemet er spesielt synlig langs strandpromenaden der hoteller angivelig driver en systematisk praksis med å sette bord og stoler lenger ut enn de har lov til. Politiet er satt på saken og vil fra nå av bøtelegge serveringssteder som bryter reglene, skriver avisen Información.

Det skal også være snakk om parasoller, vindskjermer og mer permanente installasjoner som hindrer alminnelig ferdsel. I følge politiets vedtekter skal alle slike konstruksjoner fjernes dersom de ikke har godkjennelse eller på andre måter bryter med loven. Politiet skal nå ha fått beskjed fra kommunen om å gjøre alvor av vedtektene og gi bøter til de som ikke innretter seg etter reglene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter