Bot for å kjøpe av strandselgere

Publisert

Gateselgere og strandselgere som operer uten lisens i Torrevieja har lenge blitt bøtelagt av politiet. Nå går kommunen hardere til verks og varsler bøtelegging også av kjøperen. Det vises til storbyer som Barcelona der liknende tiltak allerede er iverksatt. Torrevieja-ordfører José Manuel Dolón (Los Verdes) sier til media at ulovlig gatesalg og salg av falske merkevarer må tas alvorlig og bør sees på som et felles problem.

Det nye initiativet støttes av handelsstanden i Torrevieja som i lengre tid har vært i konflikt med de afrikanske selgerne og som taper kunder til det ulovlige markedet.

Det er foreløpig uvisst når de nye reglene vil være på plass. En endring av kommunens reglement skal utarbeides og sendes ut på høring før den kan vedta av kommunestyret, skriver avisen Información.

Les også: Ulovlig gatesalg ute av kontroll

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter