Bortførte og voldtok tilbakestående jente

Publisert

To unge menn er arrestert i Orihuela. De er anklaget for å ha bortført, dopet og voldtatt en mindreårig jente.

Jenta som er mentalt funksjonshemmet ble møtte en av de anklagede da hun gikk ut for å kaste søpla. Han skal ha spurte henne om å ikke bli med de en liten tur. Hun kjente ham fra før og hun ble med ettersom da hun ble lovt hun straks ville være hjemme igjen.

I det hun satte seg inn i bilen ble hun fratatt mobiltelefonen så hun ikke kunne varsle noen. Jenta ble kjørte til en bolig Orihuela hvor gjerningsmann nummer to ventet.

Jenta som var forvirret og stresset på dette tidspunktet ble på dette tidspunktet tilbudt en sigarett. Hun sier det var etter å ha røykt denne hun følte seg rart så man mistenker det var mer enn vanlig tobakk. Etter dette husker jenta veldig lite frem til hun kommer til bevissthet neste morgen. Hun kom seg ut av boligen og ba om hjelp fra en bil hun stoppet i gaten utenfor.

Etter å ha blitt kjørt hjem ble offeret tatt til sykehuset i Murcia. De antatte gjerningsmennene er fra Orihuela og Murcia.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter