Blir kjent med vin-markene i Torrevieja

Publisert


Lørdag 18. mai, arrangeres det en 3 km lang vandrerute gjennom vin-markene på La Mata i Torrevieja.

Kulturforeningen Ars Creatio i Torrevieja fortsetter å feire den tverrfaglige konferansen “Lagunas de Torrevieja og La Mata: kulturlandskap, historie og kulturarv”. Konferansen har allerede vært vertskap for workshops for barn med tittelen “Den mikroskopiske verden av Salinas” og vil fortsette med tolkningsruten for å besøke vingårdene i La Mata og oppdage det biologiske mangfoldet.

Møtestedet vil være på parkeringsplassen ved naturparkens formidlingssenter.

Som en del av disse dagene, lørdag 18. mai, arrangeres det en 3 km lang vandrerute gjennom vinmarkene i La Mata. En rute som vil vise dens særegenheter og behovet for bevaring gjennom kunnskapen til biologen og eksperten i økologi, Carlos Martín Cantarino (Universitetet i Alicante). Det vil også bli gitt annen kunnskap knyttet til vindyrking og saltpannenes historie og drift.

Arrangementet varer i ca. tre timer, med start kl. 09.30 og avslutning kl. 12.30, så arrangørene anbefaler at du tar med deg solbeskyttelse, hatt, myggmiddel og vann. Den enkle løypen anbefales for alle aldre, men er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter