Orihuela-biskop snek i vaksine-køen

Publisert

Biskopen for Orihuela-Alicante, Jesus Murgui Soriano skal ha «besøkt» et kloster hvor man vaksinerte syke og eldre, hvor han også ble vaksinert for Corona-viruset.

Nå etterforskes han for brudd på vaksine-reglementet.

Det er helsemyndighetene for Alicante-provinsen som har åpnet etterforskning av biskopens mulige brudd. I denne omgang har man ikke inkludert kirke-lederen i listen over de som har mottat vaksinen «irregulært». Man har bedt om en forklaring fra «Hospital General de Alicante» som er de som er ansvarlige for distribusjon og vaksinering i denne helse-regionen.

Mallorca-biskop «Gjemmer seg i skam»

Biskopen av Mallorca, Sebastia Taltavull» sover om dagen i et kloster for å unngå å møte pressen. Også han skal ha tilegnet seg vaksinen uten å tilfredstille de krav til alder og sykdom som gjelder de som vaksineres i denne runden. Spansk presse skriver om biskopens flere «kreative påfunn» for å unngå å bli fotografert og svare på pressens spørsmål.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter