Bil krasjet inn i restaurant

Publisert

En bilfører i Torrevieja krasjet inn i den russisk-skandinaviske restauranten Meeting Point i Torrevieja. Ulykken skjedde fredag 6. oktober da føreren kolliderte og mistet kontrollen over bilen i krysset ved Vicente Blasco Ibañez og Radio Murcia. To personer skal ha kastet seg unna, da bilen raste inn mellom bord og stoler. Ingen personer kom til skade. 

Uteservering er tillatt på alle fortau i Torrevieja der gaten er av en viss bredde. Serveringstedene er en viktig inntekt for byens hoteller og restauranter. Skillet mellom biltrafikken og serveringsstedene er imidlertid enkelte steder minimalt, blant annet ved restauranten Meeting Point.

Det er andre gang på kort tid at et kjøretøy havner inn på fortauet i Torrevieja. I slutten av august kjørte en buss opp på fortauet ved bussterminalen i byen. En kvinne på 69 år ble alvorlig skadet.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter