Ber om «full åpning» av markedet i Torrevieja og La Mata

Publisert

De næringsdrivende krever at ordføreren autoriserer at man kan åpne alle markedsbodene på de viktige markedene på La Mata og i Torrevieja. Det er i dag 120 selvstendig næringsdrivende som ikke har fått jobbe på lenge. 90 av utstillingsplassene som normalt er i bruk er stengt på grunn av hensynet til «publikums helse».

De næringsdrivende peker på at den viktige sommersesongen snart vil være over og de har ennå ikke fått solgt noen av sine varer. Samtidig krever rådhuset den månedlige avgiften fra alle som vil beholde sine boder på markedet, uansett om de får stille opp med sine varer eller ei.

Det ukentlige markedet på La Mata fikk først åpne igjen onsdag 15. juli. Og det med bare 30 salgsboder, noe som bare er en brøkdel av normalen. Motivet for dette er angivelig «sikkerhet», noe som ikke virker helt logisk i det folk kan sette seg ned ganske tett gatelangs på restauranter og cafe.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter