Begrenser fyrverkeriet i gatene sankthans

Publisert

Torrevieja kommune har begrenset antallet «hogueras» som skal tillates ved årets sankthansfeiring. En rekke søknader om å få holde de kinaputt- og fyrverkeribaserte showene i sentrum av byen, såkalte mascletá, er avvist. Begrunnelsen er kaoset som opptår når gater må sperres av og de relativt store kostnadene forbundet organiseringen og sikkerheten rundt arrangementene. Det legges også vekt på at ikke alle innbyggerne er like begeistret for det høye lydnivået feiringen medfører, en type støy som blant annet har vært et stort problem for byens mange hundeeiere.

Kun én fyrverkerifering skal ha fått offisiell godkjennelse i Torrevieja i år, La Hoguera del Calvario, ved Calvario-plassen, skriver avisen Información.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter