Båt med immigranter funnet utenfor Torrevieja

Publisert

En liten båt med elleve nordafrikanske immigranter ble funnet flytende 28 sjømil utenfor kysten av Torrevieja den 17. november. Røde Kors fraktet immigrantene til havnen i Alicante og drefra videre til Hospital General, fordi flere av immigrantene viste dehydrering etter fem dager uten verken mat eller vann, opplyser en talsmann for Policia Nacional. Minst to av immigrantene er mindreårige.

En liten båt med elleve nordafrikanske immigranter ble funnet flytende 28 sjømil utenfor kysten av Torrevieja den 17. november. Røde Kors fraktet immigrantene til havnen i Alicante og drefra videre til Hospital General, fordi flere av immigrantene viste dehydrering etter fem dager uten verken mat eller vann, opplyser en talsmann for Policia Nacional. Minst to av immigrantene er mindreårige. Det var en lokal fiskebåt som oppdaget den falleferdige båten med de forkomne immigrantene. Mannskapet på fiskebåten varslet umiddelbart Guardia Civil.      

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter