Barnas nyttårsaften i Torrevieja

Publisert

Rådmann for festligheter i Torrevieja kommune, Rosario Martinez, kunngjør at søndag 31. desember vil Plaza de la Constitución bli forvandlet til et “magisk sted” for å ønske det nye året velkommen. Kommunen lover en nyttårsaften for barn full av overraskelser og moro for de minste i tillegg til den tradisjonelle feiringen med druer, fyrverkeri og konsert.

Barnas nyttårsaften:

Kl. 11.30 begynner barneaktivitetene med innsamling av overraskelser og, selvfølgelig, deilige lacasitos.

Kl. 12.00 blir det klokkespill for de minste. En unik opplevelse som kombineres med snø i hjertet av byen. Barna vil kunne nyte dette innslaget av vinter og skape vakre og minneverdige minner.

Etterpå, fra kl. 12.00 til 14.00, fortsetter moroa med forestillinger, ballonger med konfetti, ansiktsmaling, kreative verksteder og livlig musikk.

Med denne nyheten sier rådmannen for Fiestas at de ønsker å gjøre det til en magisk dag og at byens hjerte skal starte det nye året fullt av mennesker, smil og glede.

Tradisjonell nyttårsaften:

I tillegg vil alle som ønsker det, kunne spise sine druer med den tradisjonelle nyttårsaftenen, som finner sted fra kl. 23.30 til 01.30, ledet av programlederen Daniela Momo.

Når klokkespillet er ferdig, blir det musikk og overraskelser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter