Badeland i Torrevieja: Aquapolis, Aqua-Park Rojales og Flamingo Aqua Park

Publisert

Badeland er et obligatorisk besøk for familier på ferie i Spania. I Torrevieja-området har du tre badeparker i umiddelbar nærhet. Mye moro venter deg i Aquapolis, Aqua-Park Rojales og Flamingo Aqua Park:

Aquopolis i Torrevieja

Aquapolis Torrevieja

Den største blant badeparkene i Torrevieja er Aquopolis på nordsiden av sentrum, like i nærheten av kjøpesentrene Habaneras og Carrefour. Anlegget inneholder et stort utvalg av sklier for store og små, og bassenger i forskjellige dybder og fasonger, inkludert et bølgebasseng.

De aller fleste vil finne noe som faller i smak på Aquopolis. Det er bra med muligheter for de minste, men også for de som er ute etter mer fart og spenning.

Det er flere serveringssteder inne på området, og det finnes en egen pikniksone, hvor du kan ha med deg ege n mat. Storebroren blant badeparkene i Torrevieja er så avgjort et sted for hele familien.

For 2024 sesongen åpner parken åpner 10. juni. En billett for voksen koster 22.95 Euro kjøpt på parkens webside.

Ytterligere opplysninger, se parken se Aquapolis sin webside

Aqua-Park Rojales

Et godt alternativ til populære Aquapolis, kan være den over 20 år gamle badeparken, Aqua-Park Rojales, i Ciudad Quesada. Her finnes flere forskjellige sklier, tre barnebassenger, samt et stort hovedbasseng. På serveringsfronten kan man velge mellom en restaurant med standardmeny, og en kiosk som serverer is, brus, øl og andre småting.

Det er en stor plen med gratis solsenger inne på området, her kan de voksne slappe av mens barna leker. Aqua-Park Rojales egner seg utmerket for familieutflukter, og er definitivt verdt et besøk. Særlig hvis du er blant dem som syntes Aqualandia blir litt for stressende i lengden.

For 2024 åpner parken 1. juni. Den holder åpent alle dager fra 11.00 frem til 18.00 med en ekstra timer frem til 19.00 i sommerferien.

Flere detaljer på Aqua Park Rojales sin webside.

Flamingo Aqua Park

I La Siesta urbanisasjonen, like i nærheten av den norske sjømannskirken, finner vi den siste av Torreviejas badeparker. I La Siesta urbanisasjonen, like i nærheten av den norske sjømannskirken, finner vi den siste av Torreviejas badeparker.

Flamingo Aqua Park, som er den minste av de tre, er liten og oversiktelig. Her finnes to sklier og et stort basseng med forskjellige dybder, utlån av solsenger (gratis), og et par steder som serverer mat og drikke.

Flamingo Aqua Park er, i likhet med de to andre badeparkene, et sted for  familien, kanskje helst de med små barn.

I 2024 åpner parken 28. mai og holder på til ut i september.

For flere detaljer besøk Flamingo Aquapark sin webside.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter