Avsaltningsanlegget skal stå ferdig i 2010

Publisert

Avsaltningsanlegget i Torrevieja, som er Europas største av sitt slag, skal ferdigstilles i juni 2010, opplyser en talsmann for rådhuset. Det er nesten to år senere enn det som opprinnelig var beregnet. Prosjektet er nå inne i en fase hvor anlegget skal kobles til havet for å hente opp saltvann.

Avsaltningsanlegget i Torrevieja, som er Europas største av sitt slag, skal ferdigstilles i juni 2010, opplyser en talsmann for rådhuset. Det er nesten to år senere enn det som opprinnelig var beregnet. Prosjektet er nå inne i en fase hvor anlegget skal kobles til havet for å hente opp saltvann. I den forbindelse er det gravd en seks meter dyp og 3,5 meter bred grøft i Calle Dolores og Avenida Arregui de Torrevieja.       

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter