Avsaltingsanlegget i Torrevieja skal utvides

Publisert

Anlegget som lager ferskvann av vann fra sjøen skal få kapasiteten utvidet med 50%. Det er behov for mer vann i området som følge av regelmessig vannmangel og fortsatt stor boligutbygging i regionen.

Ministerrådet godkjente tirsdag kontrakten for utvidelse av avsaltingsanlegget i Torrevieja. Kontrakten har en anslått verdi av 108 528 241,30 euro.

Arbeidene som omfattes av anbudet, omfatter utvidelsen av avsaltingsanlegget i Torrevieja, slik at produksjonskapasiteten kan økes fra 80 hm3/år til 120 hm3/år. Anbudet omfatter også drift og vedlikehold av avsaltingsanlegget mens arbeidene pågår og i en påfølgende periode for å sikre korrekt oppstart og integrering av de nye utvidelsesarbeidene i anlegget, slik at vannkvaliteten og -mengden til brukerne av anlegget til enhver tid er garantert.

Anbudets grunnbudsjett er på 118 157 897,77 euro: utførelse av arbeidene, 70 360 071,84 euro; drift og vedlikehold, 47 797 825,93 euro. Arbeidene skal etter planen gjennomføres i løpet av 48 måneder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter