Arrestert etter innbrudd i Rojales

Publisert

Guardia Civil i Torrevieja har arrestert tre menn som skal ha stått bak en rekke bolig-innbrudd i Torrevieja-området. De tre skal ha gjort innbrudd i minst tolv boliger i Rojales, Benijófar og Algofra.

Innbruddene ble gjort på ettermiddagen og på kvelden. De tre skal ha brukt en rask bil til og fra «jobben» og byttet skiltene på bilen jevnlig. I hovedsak var det smykker og kontakter de lette etter i boligene de valgte ut selv om de også tok elektronikk som datautstyr og mobiltelefoner.

Fant pistol

Etter å ha identifisert de tre mistenkte ransaket politiet eiendommer i Torrevieja og Orihuela Costa med tilknytning til de mistenkte. Her fant man mye av det som hadde blitt fjernet fra boligene i tillegg til en 9mm pistol med tilhørende ammunisjon

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter