Hagel på størrelse med kirsebær på Vega Baja

Publisert

I ettermiddag har det haglet i Orihuela, hvor det har falt hagl på størrelse med kirsebær, som man kan se på bildet. Det er flere uker siden det har falt en dråpe regn i hele regionen. Regnet har vært til stede i store deler av Vega Baja. Temperaturen har falt drastisk i store deler av regionen i forkant av regnet og haglet.

Det ble ledsaget av elektriske apparater. I andre regioner, som Baix Vinalopó, har det falt et lett regn som på forhånd ikke har vært ledsaget av den “steinen” som bøndene fryktet. I dag er det fire år siden en DANA oversvømte Vega Baja-regionen.

I tre dager lå halve regionen under vann, hovedsakelig som følge av at et dige i elven Segura brast på høyde med motaen Almoradí, noe som førte til store tap. Denne årsdagen var en påminnelse om at det fortsatt er mange infrastrukturer som må repareres eller forbedres i hele Vega Baja.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter