Arbeidet med den nye rundkjøringen ved havnen i Torrevieja starter mandag

Publisert

Arbeidene vil føre til at mer enn 20 bodene for “hippie-markedet” må flyttes. Arbeidene tilknyttet vannverket Agamed vil stoppe for sommeren.

Arbeidene med byggingen av den nye rundkjøringen til den nye parkeringskjelleren i havnen i Torrevieja starter førstkommende mandag.

Den midlertidige rundkjøringen skal ligge mellom Waldo Calero-plassen, María Parodi-gaten og Castelar-plassen. Den vil ha en ytre diameter på 26 meter, to indre kjørefelt med en bredde på 3,5 meter og en indre ring med en diameter på 9 meter, samt et eget påkjøringsfelt. I tillegg skal det settes opp 16 9 meter høye stolper for gatebelysning både i rundkjøringen og ved innkjøringen til havnen, med tilhørende vertikal skilting.

Arbeidene vil begynne med å rive en del av gjerdet som i dag skiller Paseo de La Libertad fra havnen, på høyde med Plaza de Waldo Calero. Mer enn 20 “hippieboder” som står foran den nyoppussede tollbygningen, vil bli flyttet rundt i rundkjøringen og plassert på baksiden av sine følgesvenner. Slik vil de bli stående inntil de endelige ombyggingsarbeidene på havnefronten blir lagt ut på anbud og starter.

Arbeidene tilknyttet vannverket Agamed vil stoppe for sommeren. Målet er at Paseo de La Libertad skal være åpen hele sommeren, og at arbeidene som skal forbedre situasjonen i området når det regner mye skal gjenopptas i begynnelsen av september.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter