Arbeiderpartiet under etablering i Torrevieja

Publisert

Arbeiderpartiet Costa Blanca Syd er under oppretting. Partiet er ennå ikke formelt stiftet, men lokale krefter er i ferd med å danne et interimstyre som skal virke frem til endelig etablering. Ildsjelene bak opprettelsen av lokallaget, er Ola Harry Hansen og Per Neskleiv, begge har solid politisk erfaring og lang fartstid i AP i Norge. Tirsdag den 17. februar inviterer de to til ”Politisk Kafé” på Skandinavisk Senter i Torrevieja fra kl. 13.00 til 16.00.

Arbeiderpartiet Costa Blanca Syd er under oppretting. Partiet er ennå ikke formelt stiftet, men lokale krefter er i ferd med å danne et interimstyre som skal virke frem til endelig etablering. Ildsjelene bak opprettelsen av lokallaget, er Ola Harry Hansen og Per Neskleiv, begge har solid politisk erfaring og lang fartstid i AP i Norge. Tirsdag den 17. februar inviterer de to til ”Politisk Kafé” på Skandinavisk Senter i Torrevieja fra kl. 13.00 til 16.00. Der vil det bli presentert planer, samt en del saker AP Costa Blanca Syd kommer til å arbeide med i tiden fremover.          
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter