Arbeider for ti millioner ut på anbud

Publisert

Rådhuset i Torrevieja har lagt arbeider for mer enn ti millioner euro ut på anbud. Finansieringen kommer fra det statlige investeringsfondet til kommunene. Restaurering og utvidelse av fortauene i calle Caballero de Rodas, og de første byggetrinnene i Torreviejas fremtidige idrettsanlegg, er blant prosjektene som er lagt ut.

Rådhuset i Torrevieja har lagt arbeider for mer enn ti millioner euro ut på anbud. Finansieringen kommer fra det statlige investeringsfondet til kommunene. Restaurering og utvidelse av fortauene i calle Caballero de Rodas, og de første byggetrinnene i Torreviejas fremtidige idrettsanlegg, er blant prosjektene som er lagt ut. Førstnevnte arbeider har en prislapp på 3.500.000 euro, mens første del av idrettsanlegget, som blant annet skal inneholde ti tennisbaner, åtte paddelbaner og en rugbybane, er budsjettert med 4.792.124 euro.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter