Allsidig høstprogram i Torrevieja

Publisert

Høstens kulturprogram i Torrevieja er nå presentert og det er et stjernespekket kulturprogram som venter publikum i saltbyen i høst.

Det var byråd Luis Maria Pizano som fredag den 3. oktober fikk æren av å presentere høstens kulturprogram for Torrevieja.

Kulturråden forteller han er stolt av å kunne presentere et allsidig høstprogram som totalt inneholder 167 arrangementer. Under presentasjonen understreket Pizano at det et takket være det gode samarbeidet mellom myndighetene og det lokale næringslivet det har vært mulig å sette sammen et kulturprogram med noe for enhver smak.

Programmet inkluderer 60 konserter, 15 verksteder, 14 parader, 10 foredrag, 10 teaterforestillinger, pluss gallaer, utstillinger, dansekonkurranser, musikk-kvelder, kurs, to filmvisninger og mye, mye mer.

Blant høstens høydepunkter finner vi for eksempel Paloma San Basilio, Carlos Jean, operaen Don Giovanni, og ballettene Nøtteknekkeren og Svanesjøen.

Mens det internasjonale publikum kanskje ikke drar kjensel på noen av disse navnene, er alle artistene godt kjent i nasjonal sammenheng.

Kulturavdelingen i Torrevieja kommune har trykket opp 15.000 eksemplarer av kulturguiden som inneholder arrangementer for månedene oktober, november og desember.

Kulturprogrammet inneholder også noen smakebiter på hva Torrevieja sine beboerne og besøkende kan forvente i starten av 2015.

Guiden ligger nå ute på saltbyens teatre, museer, rådhus og turistkontor.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter