“Alle” vil drive bar og restauranter i havnen

Publisert

Torreviejas nye utelivsområde i havneområdet skal få navnet “Paseo del Mar”. Etterspørselen etter å få drive næring i det nye området er stort. Selskapet “Empresa del Sol” som har konsesjonen for drift her har fått mer enn nok henvendelser for å fylle opp de 8.500 kvadratmeterne med nye lokaler som skal bli til nye restauranter og barer. Det er mellom 23 og 27 lokaler som skal leies ut i tillegg til areal for kino m.m.

Noen av henvendelsene kommer også fra bedrifter som ikke passer inn i “bar og restaurant” – konseptet som man i utgangspunktet vil gå for. Dette er bedrifter som er knyttet til maritim virksomhet.

Første fase i prosjektet var å bygge et nytt fiskemottak så det gamle kunne rives og gjøre plass for det nye anlegget. Dette er nå gjort og kan vil snart gå i gang med byggingen av seks nye bygg over to etasjer. Det er disse som skal huse det nye utelivsområdet.

Byfornyelse

Torreviejas havneområder går nå gjennom en stor fornyelse. Mye av området fiskerne har disponert blir til utelivsområder. Selve avenyen bak havnen skal fornyes, trafikken skal i stor grad bort med flere nye gågater.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter