7.000 nye boliger forsinket i Torrevieja

Publisert

På ett 1.8 millioner kvadratmeter stort område har det lenge vært planlagt 7.000 nye boliger. Prosjektet ”La Hoya” har vært plaget av forsinkelser over lengre tid men Torreviejas forrige bystyre sier de hadde alle papirene klare og at man bare trengte å formelt godkjenne det hele i plenum.

Mange y eiendoms-bransjen i Vega Baja har lenge sett frem til gigantprosjektet som vil bety mange arbeidsplasser under byggingen i tillegg til mye jobb og kommisjoner for eiendomsmeglerne. I etterkant skal boligene vedlikeholdes og administreres, noe som igjen gir arbeidsplasser og inntekter.

De nye boligene vil få en svært god beliggenhet mellom sentrum av Torrevieja og La Mata lagunen. Herifra er det enkel adgang til riksvei N332 og shopping-områder.

Utbyggeren TM har blant de som er med i prosjektet som går over 1.834.234 m2. TM betalte i september 30 millioner Euro for en del av tomteområde her hvor man skal bygge 2000 boliger. Utbyggeren sier salget av nye boliger på La Hoya går i gang om rundt 18 måneder.

PP-rådhuset forsinker ”La Hoya”

Torreviejas nye bystyre, ledet av normalt ”byggevillige” Partido Popular, forsinker nå prosjektet. Han mener det mangler dokumentasjon og nødvendige papirer. Eduardo Dolon sier til pressen at ”alt må være i orden før vi kan gi den endelige godkjenningen”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter