60 år gammel mann druknet i Cabo Roig og baby på sykehus i Benidorm

Publisert

Det var flere vitner som dro den bevisstløse svømmeren ut av vannet. Mannen er sendt til obduksjonen for å avdekke årsaken til drukningen.

Klokken 11.45 søndag ble Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU) varslet om at en svømmer var trukket opp av vannet og var bevisstløs. Flere vitner begynte å utføre hjertemassasje.

En ambulanse ble sendt til stedet. Ved ankomst fortsatte det medisinske teamet med avansert hjerte- og lungeredning og andre stabiliseringsteknikker, men det var ingen respons. Mannen var død. Obduksjonen vil avdekke årsakene til drukningen.

Benidorm: 21 måneder gammel baby i et svømmebasseng

Søndag ettermiddag mottok CICU et varsel om at en jente hadde blitt trukket opp av et svømmebasseng med pustevansker. Hendelsen skjedde i en villa i Benidorm.

En SAMU-enhet ble sendt til stedet, og det medisinske teamet stabiliserte den 21 måneder gamle jenta, som ble fraktet til sykehuset Marina Baixa i La Vila Joiosa i SAMUs ambulanse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter