300 år gammelt palass for salg i Orihuela

Publisert

Det er den adelige familien Marqués de Rafal som har lagt ut det tre hundre år gamle palasset for salg midt i Orihuela. Rådhuset sier de ikke vil kjøpe det, men de er positive om en ny eier vil gjøre bygget om til et hotell.

Bygget har mye historie Spanias første kong Carlos I tilbrakte en natt i ett av byggets 16 soverom. Palasset er på 2000m2 og inneholder også syv stuer, ni bad, et bibliotek og en indre gård på 350m2. Familien som i dag eier bygget er spredt over hele verden. En av brødrene bor i USA, en annen i Madrid og familiens datter veksler mellom Paris og Madrid. De følger liten tilknytning til Orihuela, mye etter at rådhuset endret navnet fra plassen som i 80 år hadde bæret familiens navn «Marqués de Rafal». Familien sier man føler seg mer velkommen i Rafal hvor de inviteres til «offisielle arrangementer».

Hvor mye den 2000m2 store boligen selges for er uklart men den ble en tid tilbake tilbudt rådhuset for 1.500.000 Euro og man har trolig noe mindre ambisjoner for hva et salg kan gi i dag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter