30% av kommune-budsjettet går til Orihuela Costa

Publisert

Orihuelas bystyre, en koalisjon mellom PP og Vox, har vedtatt det nye budsjettet for kommunen. Sist fredag ble de samlede beløpene kunngjort, blant annet 40,9 millioner euro til investeringer i infrastruktur, bevaring av kulturarv og store prosjekter, som skal finansieres gjennom banklån.

Dette er det første nye budsjettet fra Orihuela kommune på over 5 år.

30% til Orihuela Costa

Dokumentet som viser detaljene i budsjettet viser at rådhuset vil bevilge tre av 10 euro til turistområdet Orihuela Costa. Nærmere bestemt går 12,6 millioner (30 %) til kysten, 22,4 millioner (53,3 %) til sentrum og bydelene og 6,8 millioner (16,4 %) til generelle tjenester som berører hele kommunen.

Ordføreren i kommunen, Pepe Vegara, fremhevet “en ambisiøs plan”, og markerte som første tiltak rehabiliteringen av Oriol del Palmeral yrkessenter (1,9 millioner), etterfulgt av gangbroen over AP-7 i Lomas de Cabo Roig (1,3) og drikkevannsdeponiet i Orihuela Costa (2,8), en infrastruktur som har vært ventet i mer enn 20 år.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter