30.000 Euro i bot for ulovlig okseløp

Publisert

Rådhuset i Benejúzar har fått en bot på 30.000 Euro etter at de arrangerte et okseløp tidligere i år. Det var ikke stedt ut nødvendige lisenser for noe slikt.

Benejúzar som ligger mellom Rojales og Orihuela er styrt av Partido Popular som på nasjonalt plan alltid har kjempet for videre subsidiering av okseløp og tyrefekting i Spania. Valencia-regionen er styrt av partier som er mer skeptisk til denne kontroversielle aktiviteten.

Det var 19. mai at man i Benejúzar kledde seg ut som tyrefektere i forbindelse med en fiesta. Man hadde stengt av en gate for arrangementet og slapp løs en rekke kalver deltakerne kunne more seg med uten at de nødvendige tillatelser for noe slikt var på plass.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter