16 mil lang tursti skal begynne på Orihuela Costa

Publisert

Rådhuset i Orihuela søker landbruksdepartementet om 375.000 Euro for å lage en tursti på 158 km fra Orihuela Costa og inn i landet.

Blir prosjektet realitet vil den over 15 mil lange stien gå gjennom kommunene Orihuela, Murcia, Jacarilla og San Miguel de Salina. Prosjektet kom til da man så på hvordan Orihuela kommune bedre kan knytte kystområdet Orihuela Costa til byens sentrum i Orihuela.

Turstien er ment å knytte Orihuela Costa til Cenajo demningen som ligger et godt stykke inn i landet mellom Cieza og Elche de la Sierra.

Det er allerede en rekke fine turstier på denne strekningen. Det nye prosjektet er ment å knytte disse sammen hvor det ikke er noen god sti i dag. Stiene skal tilrettelegges for både gående og de på sykkel.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter